Nieuws Limburg Arcadis naar Corda, Randstad neemt plaats in

Arcadis naar Corda, Randstad neemt plaats in

Arcadis naar Corda, Randstad neemt plaats in

Het ingenieursbureau Arcadis keert terug naar de Heimat. Vanaf maandag strijkt het bedrijf neer op de Corda Campus in Hasselt. Daar was Arcadis al gevestigd (toen nog samen met Gedas), tot het in 2009 verhuisde naar het holistische kantoorcomplex Hatric aan de Grote Ring van Hasselt. Zo’n 50 mensen hebben hun spullen in dozen gestopt en krijgen weldra de Philipsbrug in het vizier. Daar komen ze terecht in gebouw Corda 1 op een open werkvloer zonder vaste plaatsen. Ze kiezen dus zelf de werkplek in functie van de samenwerking die ze met collega’s die dag moeten aangaan.

arcadis hasseltDe vrijgekomen ruimte in het driehoekige Hatric-gebouw (ontworpen door het voormalige Holistic van Juul Vanleysen) wordt ingenomen door Randstad. Het hr-dienstenbedrijf gaat de vestigingen van Hasselt, Lummen en Houthalen-Helchteren centraliseren aan de Grote Ring.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.