Nieuws Limburg Artglas stelt eerste boek voor op Batibouw

Artglas stelt eerste boek voor op Batibouw

Artglas stelt eerste boek voor op Batibouw

Artglas, het geesteskind van ondernemer John Dierickx, heeft ter gelegenheid van de opening van bouwbeurs Batibouw, een kunstig boek op de markt gebracht. Het werk bevat een verzameling van artistieke glaspanelen die ingepast kunnen worden in alle soorten architectuur.

Limburg is goed vertegenwoordigd op Batibouw. De grote producenten van bouwproducten, zoals Nelissen, Radson, Vandersanden, Ebema, Profel, Vasco, Diresco of Marlux kunnen uiteraard niet ontbreken. Zij pakken op de beurs uit met enkele nieuwigheden. Daarnaast zijn er ook enkele kleinere spelers, zoals Berrevoets Hekken en Poorten, Gervi en… Artglas.

Het gerenommeerde glasatelier waardeert het ambacht van glas-in-lood op tot unieke creaties van gepersonaliseerde glasramen voor particuliere woningen, kantoorgebouwen en horecaprojecten. Zaakvoerder John Dierickx is niet alleen ondernemer, maar ook designer en kunstenaar. Zijn mooiste creaties zijn nu gebundeld in het boek Artistic Glasspanels, dat de bedoeling heeft om internationaal tot voorbeeld te dienen. De makers zijn Comosie en Studio Waow, terwijl Stichting Kunstboek de uitgever is van het werk, dat bij de opening van Batibouw aan het grote publiek werd gepresenteerd. “Uiteraard ben ik hier enorm trots op”, aldus John Dierickx. “Het is een mooie manier om ons als kleine Limburgse KMO te tonen op een gigantische beurs als Batibouw.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer