Nieuws Limburg Artglas verblindt artiesten van Pukkelpop

Artglas verblindt artiesten van Pukkelpop

Artglas verblindt artiesten van Pukkelpop

Wanderful Design, een (Limburgs) webplatform voor de creatieve en commerciële designsector, heeft op Pukkelpop een aantal bedrijven in de kijker geplaatst. Eén daarvan is Artglas uit Zonhoven, dat in het artiestendorp enkele opmerkelijke creaties deponeerde.

Artglas is het geesteskind van creatief ondernemer John Dierickx. Hij oogst internationaal succes met artistieke glaspanelen en ontwerpen van glas-in-lood. Via Wanderful Design (platform van provincie Limburg en Comosie) werd een samenwerking opgezet voor exposure op Pukkelpop. Dit resulteerde in diverse glazen panelen, die aan de artiesteninkom, het restaurant en in de backstage stonden opgesteld.

Blikvanger was een groot paneel van de engel Gabriël, die het gezicht kreeg opgespeld van Jim Morrison. John Dierickx mocht op heel wat bijval rekenen en ziet dit project als een hefboom voor verdere internationale bekendheid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.