Nieuws Limburg Asap sluit vriendschap om multinationals te servicen

Asap sluit vriendschap om multinationals te servicen

Asap sluit vriendschap om multinationals te servicen

De Limburgse HR-dienstengroep Asap.be heeft samen met een aantal andere Europese sectorgenoten, het collectief Eurotemps opgericht. De bedoeling is dat op die manier grote multinationals voor hun rekruterings- en uitzendbehoeften doorheen heel Europa kunnen bediend worden via hetzelfde HR-netwerk.

Eurotemps werd opgericht door onafhankelijke HR-specialisten om aan de vraag te voldoen naar internationale ondersteuning voor rekrutering en uitzendwerk. Het Genkse Asap.be stond mee aan de wieg van dit unieke initiatief. CEO Ruben Peumans legt uit: “Wij zijn trots om deel uit te maken van Europtemps, overtuigd als we zijn van het potentieel. Langs deze weg kunnen we internationale bedrijven in sectoren als transport en logistiek, horeca, retail en de dienstensector, een kwalitatieve oplossing aanreiken.”

“Wij zien veel multinationals die vertrouwen hebben in hun sterke lokale HR-partner en die diezelfde kwaliteit en expertise zoeken in meerdere landen. Dat heeft ons ertoe aangezet om contact op te nemen met andere, nationale spelers die onze focus op de klant en op kwaliteit delen. En nog unieker: elke partner heeft het DNA van een familiebedrijf, met korte beslissingsprocessen die toelaten om snel en flexibel te werken. Ik ben erg blij dat we zo’n mooie groep van ambitieuze spelers hebben kunnen samenbrengen.”

“Dit biedt ons enorm veel opportuniteiten qua verbreding en innovatie én het past perfect bij de sterke (inter)nationale groei-ambities van Asap.be”, besluit Peumans.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kapitein kiest voor Corda

CaptainWork, het nog jonge agentschap dat (vooral via video en social media) klanten bijstaat in hun employer branding en rekrutering,… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.