auva leopoldsburg

Auva: nieuwe vestiging en extra aanwervingen

Auva, de winkelketen met specialisatie in laptops, multimedia, telefonie en internet, heeft in Leopoldsburg een nieuwe vestiging geopend. Zaakvoerder Raf Coomans heeft hiervoor 5 nieuwe mensen in dienst genomen, waarmee het totaal aantal medewerkers de kaap van 50 overschrijdt.

In de zomer van 2016 nam Raf Coomans de winkels over van Eurosys en zag Auva het levenslicht. Onder deze nieuwe naam en het nieuwe leiderschap werd een opdeling gemaakt: Auva ging zich focussen op particulieren en kleine ondernemingen, terwijl Eurosys zich zou richten op grotere bedrijven. De weg die Raf Coomans daarmee is ingeslagen, legt Auva duidelijk geen windeieren. Intussen is immers de achtste vestiging geopend in Leopoldsburg.

Raf Coomans: “In ons eerste jaar als Auva haalde we een omzet van meer dan 10 miljoen euro, een resultaat waar we erg tevreden mee zijn. Maar ook qua menselijk kapitaal blijven we groeien. De nieuwe vestiging is goed voor 5 nieuwe werkkrachten, waardoor het voltallige team de kaap van 50 personeelsleden overschrijdt.”

“We zien de toekomst zeer rooskleurig”, aldus nog Coomans. “De service die wij bieden wordt meer dan ooit een toegevoegde waarde. Een voorbeeld: we bieden alle Telenet-diensten en producten aan. Zo deden we het eerste jaar al meer dan 60.000 service-interventies voor Telenet. En dit wordt nog belangrijker in de toekomst.”