Nieuws Limburg Award voor ontwerp jachtgeweer uit Dilsen

Award voor ontwerp jachtgeweer uit Dilsen

Award voor ontwerp jachtgeweer uit Dilsen

Stan Maes, ontwerper uit Dilsen-Stokkem, heeft een internationale IF Design Award 2013 gewonnen. Het winnende object is geen kunstige stoel of fruitschaal, maar een jachtgeweer… “Het geweer is de R8 Professional Succes van Blaser, een Duitse fabrikant van jachtgeweren,” vertelt Stan Maes. “Het bijzondere hieraan is de ergonomie van kolf, die zorgt voor een ontspannen houding van het polsgewricht, en bijgevolg voor een hogere nauwkeurigheid bij het schieten.

Naast jachtgeweren is Stan ook als ontwerper actief in de speelgoedindustrie en elektrische keukengereedschappen. Hij werkte zelf een tiental jaren voor een ontwerpstudio in Oostenrijk, en vervolledigt vandaag zijn dagtaak als verantwoordelijke voor de opleiding Productdesign aan de MAD-Faculty in Genk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.