Nieuws Limburg Baillien en VIP Clean slaan handen in elkaar

Baillien en VIP Clean slaan handen in elkaar

Baillien en VIP Clean slaan handen in elkaar

Het interieur- en afwerkingsbedrijf Group Baillien uit Maasmechelen gaat een professioneel huwelijk aan met stadsgenoot VIP Clean, het schoonmaakbedrijf van Bart Truyens.

vip-baillienHet doel van de samenwerking is de uitbreiding van de bestaande activiteiten tot een totaalpakket van diensten voor gebouwverfraaiing. “Zo kregen we als aanvulling op onze specialisatie, met name de reiniging na brand, een sterk toenemende vraag vanuit de verzekeringswereld naar totale renovatie en herstelwerken,” zegt Bart Truyens (zaakvoerder en bestuurder van VIP Clean). “Door de synergie met Baillien kunnen we aan die vraag voldoen.”

Truyens is dan ook heel enthousiast over de komst van Jan Baillien als medebestuurder. “Samen zijn we nog sterker, en kunnen we enerzijds onze interne werking verder optimaliseren, en anderzijds met een totaaloplossing de markt bedienen.”

Door deze samenwerking stelt de nieuwe groep 250 mensen tewerk in het Maasland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.