Nieuws Limburg Bam Bormet breekt buitenland open

Bam Bormet breekt buitenland open

Bam Bormet breekt buitenland open

Bam Bormet, actief in toegangscontrole, heeft een aantal mooie internationale contracten binnengehaald. Zo zullen er weldra wegen en tunnels in Polen en Noorwegen worden uitgerust met slagbomen uit Nieuwerkerken. De internationale expansie van Ruben en Dries Schreurs uit zich tevens in nieuwe verdelers die overal in Europa de Limburgse producten in de markt gaan zetten.

“In ‘normale’ tijden kunnen we door deelname aan internationale beurzen nieuwe partners strikken die onze producten ter plaatse gaan verdelen”, zegt Kurt Vanleysen, exportmanager van Bam Bormet. “Maar door de coronapandemie hebben we die piste moeten verlaten. Toch zijn we erin geslaagd om bijkomende verdelers aan te trekken die erg enthousiast zijn om Bam Bormet in hun land aan de man te brengen. Zo hebben we de afgelopen maanden nieuwe verkooppunten kunnen opzetten in Tsjechië, Zweden en Duitsland. Vooral Duitsland is een belangrijke markt voor ons. Het is niet eenvoudig om daar voet aan de grond te krijgen, aangezien klanten er vaak vasthouden aan binnenlandse producenten.”

Intussen doen de contactpersonen in andere landen goed hun werk. “Zo beveiligen we via onze Poolse partner de langste tunnel in dat land”, aldus nog Kurt Vanleysen. “En in Noorwegen gaan we 70 slagbomen installeren om openbare wegen te kunnen afsluiten. Deze producten werden speciaal in Nieuwerkerken ontwikkeld omdat ze hevige sneeuw, wind en extreme vriestemperaturen moeten doorstaan.” Kortom: Bam Bormet heeft de internationale smaak stevig te pakken…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.