bandenpunt sint-truiden

Bandenpunt trekt naar Sint-Truiden

De nieuwe keten van bandencentrales Bandenpunt opent op 3 april een gloednieuwe vestiging in Sint-Truiden. Het is na Dilsen-Stokkem en Hasselt al de derde locatie in enkele maanden tijd.

Bandenpunt is een nieuwe bandencentrale die A&M Group (Peter Guelinckx) in het leven heeft geroepen. Hij wist hiervoor Jo en Dries Minten te strikken als specialisten in dit vakdomein. Na de eerste opening in september vorig jaar (in Hasselt) en de ombouw tot Bandenpunt van een bestaande centrale (in Dilsen-Stokkem), staat nu de vestiging in Sint-Truiden op de agenda. Op 3 april zwaaien aan de Spookvliegerlaan in Brustem de deuren open.

“Deze centrale ligt tussen onze A&M-concessies en biedt een mooie spreiding van ons jong bedrijf in Limburg”, zegt Jo Minten. “In deze regio hebben we een uitgebreid en gevarieerd cliënteel, met zowel leasewagens, bedrijfswagens als voertuigen van particulieren. Het leidt geen twijfel dat we, samen met het nieuwe team dat voor Sint-Truiden werd samengesteld, hier ook een succes van zullen maken.”