Barn Rods Hoeselt

Barn Rods breidt gamma van modieuze fietsen uit

De bloesempracht van Haspengouw bewonderen? Sommigen doen het per fiets, 2PK, Vespa, golfkar, step of te voet. Maar... het kan ook met een retro e-bike! Als enige in heel België verhuurt het jonge Limburgse bedrijf Barn Rods e-bikes die eruit zien als oude brommers. Zaakvoerder Niels Helven heeft bovendien een nieuw fietsenmerk in stock gehaald: het oer-Belgische Achielle.

Barn Rods is een jong bedrijf uit Hoeselt dat zich specialiseert in e-bikes met retro-look. Ze zien eruit als oude brommers, maar het zijn splinternieuwe elektrische fietsen. Barn Rods heeft hiervoor het merk Rayvolt binnengehaald. Niels Helven en zijn team mogen zich de beste dealer van het merk in ons land noemen. "Bovendien zijn we het enige bedrijf dat deze e-bikes ook in de verhuur aanbiedt", legt de zaakvoerder uit. "Vanuit het mooie Hoeselt kan je met deze elektrische fietsen knappe tochten maken doorheen heel Haspengouw en Midden-Limburg."

Barn Rods heeft naast het 'huismerk' Rayvolt nu ook een bijkomend gamma in het aanbod opgenomen. "We hebben gekozen voor Achielle, één van de enige fietsfabrikanten in Europa die hun fietsen nog van A tot Z in eigen atelier bouwen", legt Helven uit. "Het is een West-Vlaamse onderneming die kwaliteit hoog in het vaandel draagt en qua ontwerp kiest voor fietsen met een retro look. Past perfect in ons aanbod."

Trouwens: Barn Rods organiseert op 30 maart en 1 april opendeurdagen waar deze unieke fietsen aan een test kunnen onderworpen worden.