bart_claes_TP_006-200×300

Bart Claes en Philippe Bodson: scheiding van tafel en bed

Ondernemers Bart Claes en Philippe Bodson, aan elkaar verbonden via diverse eventlocaties en andere horeca-activiteiten, gaan elk hun eigen weg. "Een verschil in toekomstvisie", zo luidt de gemeenschappelijke mededeling.

Zoals u allicht weet, was het Philippe Bodson die Bart Claes ter hulp snelde na diens faillissement. Samen verzorgden ze feest- en eventlocaties als De Barrier in Houthalen, ’t Driessent en Vijverkafee in Diepenbeek en cateringbedrijf Gustus.

“De afgelopen jaren slaagden we erin een sterke groei te realiseren én een stevige structuur op poten te zetten", zeggen beide. "Iets waar we met veel trots op terugblikken. Gaandeweg ontstond er echter ook een verschil in toekomstvisie en dus beslissen we om elk een eigen weg in te slaan. Ondernemen is nu éénmaal knopen doorhakken.”

De verdeling is redelijk drastisch. Philippe Bodson blijft zich toeleggen op de feest- en eventlocaties, terwijl Bart Claes gaat focussen op nieuwe uitdagingen.

“Klanten, leveranciers, partners en bezoekers zullen geen last ondervinden", aldus nog de ex-partners. "Zij staan centraal en zullen zoals altijd op hun wenken bediend worden. We wensen elkaar alvast veel succes toe”, besluiten Claes en Bodson.