Voor 3 miljoen nieuwigheden in Hasselts hotel
Ruim 3 miljoen euro heeft Holiday Inn uitgegeven om het bekende hotel aan de Hasseltse Kanaalkom te vernieuwen. Na 32… Lees meer
Bart Claes van de gelijknamige horecaketen (De Barrier, Baenwinning, Driessent,…) is door het Radio 1-programma Peeters & Pichal uitgeroepen tot ‘De Hardst Werkende Vlaming’. Hij werkt maar liefst 126 uur per week, meer bepaald zeven dagen op zeven, ongeveer 18 uur per dag. Dit zonder een enkele rustdag. Het was zijn schoonzus An die Bart Claes nomineerde voor deze ludieke onderscheiding. De ondernemer zelf was niet direct bereikbaar voor commentaar, want tussen de fotosessies door was hij alweer druk druk druk aan de slag… Oh ja, de prijs die Claes ontving was één minuut tijd waarin hij helemaal niets moest doen…
Ruim 3 miljoen euro heeft Holiday Inn uitgegeven om het bekende hotel aan de Hasseltse Kanaalkom te vernieuwen. Na 32… Lees meer
Bij de voorstelling van de nieuwe Michelingids is restaurant Aurum van chef Gary Kirchens bekroond met één ster. Een fantastische… Lees meer
Sterrenchef Luc Bellings stopt met gastronomie. Hij wil wat meer tijd gaan doorbrengen met familie en vrienden. Daarom heeft hij… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen