Creneau tekent Cordaat on the Beach
Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer
Bart Claes van de gelijknamige horecaketen (De Barrier, Baenwinning, Driessent,…) is door het Radio 1-programma Peeters & Pichal uitgeroepen tot ‘De Hardst Werkende Vlaming’. Hij werkt maar liefst 126 uur per week, meer bepaald zeven dagen op zeven, ongeveer 18 uur per dag. Dit zonder een enkele rustdag. Het was zijn schoonzus An die Bart Claes nomineerde voor deze ludieke onderscheiding. De ondernemer zelf was niet direct bereikbaar voor commentaar, want tussen de fotosessies door was hij alweer druk druk druk aan de slag… Oh ja, de prijs die Claes ontving was één minuut tijd waarin hij helemaal niets moest doen…
Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer
Ondanks de sluiting van de horeca wil Ralf Berendsen, chef van 2-sterrenrestaurant La Source in La Butte aux Bois, niet… Lees meer
Hoe zou het zijn met... chef Danny Vanderhoven? Goed nieuws! Na een tijdje sterren te zien is hij na een… Lees meer
Donderdag is zittingsdag voor de Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. En daar werden in tegenstelling tot vorige week, opnieuw een aantal… Lees meer
Ben Bijnens is de nieuwe VP Operations - General Manager van Coca-Cola in Noord-Europa. De Wellenaar is niet de eerste… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen