genker ondernemer

Bart Hiemeleers = Ondernemer van het Jaar

Op een gezellige zitting van Unizo Genk is ondernemer Bart Hiemeleers van Genker Plantencentrum uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. Hij haalde het nipt voor de andere genomineerden Inez Schevenels van Peppe’s en Luc Peumans van Painting With Light.

“Met deze Award willen we een dubbel doel bereiken”, zegt de voorzitter van Unizo Genk, Jochem Martens. “Enerzijds willen we als organisatie van zelfstandige ondernemers het ondernemerschap in de kijker zetten. Anderzijds zijn we allemaal trots op Genk en willen we mensen belonen die een trotse ambassadeur zijn.”

En die eerste ambassadeur is Bart Hiemeleers geworden. De jury bracht donderdag op de awardceremonie het verdict over. Een echte verrassing is het niet, want het Genker Plantencentrum is al meermaals uitgeroepen tot beste van België en trekt klanten vanuit binnen- en buitenland naar Genk. Het bedrijf heeft bovendien een spectaculaire groei doorgemaakt, met een uitbreiding van het aanbod, de winkelruimte en de parking.

De winnaar toonde zich vereerd met de onderscheiding. Hij dankte zijn medewerkers en familie voor de jarenlange steun en was de organisatoren erkentelijk voor het vertrouwen.