Bart is back in de Barrier

Het was overal al lang bekend, maar de nieuwe ploeg die voortaan De Barrier in Houthalen-Helchteren gaat uitbaten, wou met het nieuws wachten tot alle handtekeningen bij de notaris waren gezet... Dat is nu een feit. Het nieuwe project wordt getrokken door 4 Limburgse ondernemers: Peter Geurden van Different Hotels, die het hotelgebeuren voor zijn rekening neemt, Koen Verjans van Innesto die het restaurant verder blijft uitbaten, Philippe Bodson die via zijn bureau Total Event Support de feestzalen zal uitbaten, en jawel... Bart Claes, die na het faillissement zijn herintrede doet in De Barrier en via het cateringbedrijf Gustus, daar de foodservice zal verzorgen. Het gebouw zelf is naar verluidt in mede-eigendom van Antwerpse investeerders.

bart_claes_TP_006.jpgBedoeling is dat vanaf 1 april zal het bedrijf terug in zijn oude glorie hersteld worden en opnieuw uitgroeien tot een toplocatie voor horeca-events in Limburg. Daarnaast zal Different Hotels het hoofdkwartier overbrengen naar De Barrier en hier onder meer opleidingen organiseren.

Met Gustus als vaste cateraar, komt Bart Claes opnieuw op bekend terrein. Het bedrijf dat hij samen runt met Philippe Bodson, heeft intussen opnieuw een mooie referentielijst opgebouwd. Gustus is namelijk ook partner van Alden Biesen, Kasteel van Hoen, 't Driessent, de Baenwinning, de Limburghal en C-Mine. "Na 22 jaar succesvol ondernemen en drie turbulente crisisjaren, maken we een doorstart waarbij we samen met onze partners een nieuw succesverhaal wil realiseren," aldus Bart Claes.