Nieuws Limburg Bart Klaps start eigen marketingbureau

Bart Klaps start eigen marketingbureau

Bart Klaps start eigen marketingbureau

Bart & Co is de naam van een nieuw bureau voor marketingtoepassingen. Initiatiefnemer is Bart Klaps, die al meer dan 20 jaar zijn sporen als marketeer verdient voor o.a. Promedia (Truvo), Concentra Media (Het Belang van Limburg & Gazet van Antwerpen) en Building Group Jansen. De laatste jaren wist Bart Klaps zich vooral te verdiepen in direct marketing, databasemanagement, communicatief leidinggeven, brandbuilding en interne communicatie. Dit voornamelijk in een B2C-, maar ook in een B2B-omgeving.
De start van het nieuwe jaar leek hem het ideale moment om zijn overstap naar het zelfstandig ondernemerschap wereldkundig te maken. Het nieuwe bedrijf zal gevestigd zijn in Hasselt. Bart Klaps is ook actief in diverse professionele netwerken, zoals de werkgroep Marketing van Voka.

Een eigen website heeft Bart & Co nog niet. De zaakvoerder is te bereiken via bart.klaps@telenet.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.