Nieuws Limburg Bart Lens krijgt prestigieus kwaliteitslabel

Bart Lens krijgt prestigieus kwaliteitslabel

Bart Lens krijgt prestigieus kwaliteitslabel

De Hasseltse architect en productontwerper Bart Lens heeft voor zijn verlichting °on line, het Henry van de Velde Label ontvangen. Hiermee is hij 1 van de 7 winnaars uit de 132 inzendingen die de jury van Design Vlaanderen moest beoordelen. Het Henry van de Velde Label is een kwaliteitscertificaat dat door de producent mag gedragen worden zolang het in productie is. Het label getuigt van de authenticiteit, drang naar vernieuwing, creativiteit, afwerking en meerwaarde van het product.
Het ontwerp van Bart Lens is een dunne, zwarte richel in het plafond, waar diverse soorten LED-armaturen op kunnen aangebracht worden via een vooruitstrevend magneet- en contactsysteem. De armaturen zijn zowel een mini richtspotje als in- en uitbouwstrips of een soort plooiplaat, die ‘knick’ wordt genoemd. De vormgeving is volledig in dezelfde stijl.
De officiële prijsuitreiking van deze awards vindt plaats in januari 2011.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.