BNS Limar

Bart van BNS biedt onderdak aan Limar

IT- en netwerkspecialist Business Network Systems (BNS hybrIT) kondigt aan dat het de klanten en personeel van Limar Advies heeft overgenomen. "Deze strategische stap versterkt onze positie in de markt en opent nieuwe mogelijkheden voor groei en samenwerking in Limburg", aldus zaakvoerder Bart Bylemans.

De overname houdt tevens in dat Ben Limerkens het team van BNS gaat versterken. Bart Bylemans is daar blij mee: "Ben brengt een schat aan kennis, ervaring en een gezonde portie enthousiasme met zich mee die onze missie verder zal ondersteunen."

Jos Brebels, de voormalige eigenaar van Limar Advies, blijft nauw betrokken bij de overgang. "Ik zal het BNS-salesteam enkele maanden ondersteunen en introduceren bij de klanten van Limar Advies. Ik ben gelukkig met de keuze om hen aan BNS toe te vertrouwen. En voor Ben is dit team het ideale biotoop om zijn talent verder te ontplooien."

Bart Bylemans licht tot slot toe: "De overname van Limar Advies betekent niet alleen een uitbreiding van ons klantenbestand, maar ook een verrijking van ons team met nieuwe expertise en perspectieven. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons in staat zal stellen om onze dienstverlening verder te verbeteren."