Nieuws Limburg BDO rijft boekhouders van Cynex binnen

BDO rijft boekhouders van Cynex binnen

BDO rijft boekhouders van Cynex binnen

Het Hasseltse accountancykantoor Cynex komt onder de vleugels van BDO.

De voorbije 10 jaar groeide Cynex uit tot een vaste waarde onder de Limburgse ondernemersadviseurs. De financiële dienstverlener zag zijn omzet sinds 2013 elk jaar met 25% stijgen. “We zijn de laatste jaren verscheidene keren benaderd door diverse spelers in de markt, maar de gesprekken met BDO voelden voor ons onmiddellijk juist aan”, zeggen Kris Verhees en Wesley Clemens, die na deze transactie als extra vennoten aan boord stappen bij BDO België. “De warme omgeving van BDO en onze gedeelde waarden en ambities hebben de doorslag gegeven om met hen in zee te gaan. Deze overname betekent een volgende stap in het groeiverhaal van Cynex. Een verhaal dat we nu samen verder gaan schrijven.”

De overname is een opportuniteit voor BDO, dat dit jaar 20 jaar aanwezig is in Hasselt. “Door de handen in elkaar te slaan met Cynex, één van de sterkste groeiers in het Limburgse accountancylandschap, vergroten we onze slagkracht op vlak van financiële en fiscaal-juridische dienstverlening”, zegt Peter Van Laer, CEO van BDO België. “In Limburg ligt er bovendien nog een enorm potentieel voor financiële consultants die willen meegroeien met de bedrijven die ze assisteren.”

Cynex zal de naam veranderen naar BDO Cynex en blijft met het team van zowat 40 medewerkers gevestigd aan de Herkenrodesingel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.