Nieuws Limburg Bedrijf bedient ontbijt tussen de bomen

Bedrijf bedient ontbijt tussen de bomen

Bedrijf bedient ontbijt tussen de bomen

Agnes Jacobs en Luc Exelmans, zaakvoerders van fruitbedrijf Gezond van bij Ons uit Kortenbos (Sint-Truiden) hebben een originele manier bedacht om aan klantenbinding te doen. Ze serveren in de boomgaard een uitgebreid ontbijt, gevolgd door een fikse wandeling of fietstocht in Haspengouw.

Breakfast in de Boomgaard: dat is de naam van het nieuwe concept dat fruitbedrijf Gezond van bij Ons in de markt zet in samenwerking met de gekende Kempense reisorganisatie Happy Weekends. Deelnemers worden verwelkomd door Agnes Jacobs en Luc Exelmans met een streekproductenontbijt in de boomgaard. Daarin vind je producten terug als confituren, mosterd en appelsap van Gezond van bij Ons zelf, en verder onder meer koffie van Koffiebranderij Gimo uit Sint-Truiden, spek van Hoeveslagerij Mattens uit Alken en abdijkazen van Herkenrode.

Na de maaltijd kunnen de bezoekers plukrijpe appelen en peren oogsten om mee naar huis te nemen. Aansluitend volgt een fietstocht (54km) of wandeling (4 of 12km) door het prachtige Haspengouw, uitgestippeld door Paul Huysmans van Happy Weekends.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.