Nieuws Limburg Bedrijven in Oudsbergen: dit zijn de 4 beste

Bedrijven in Oudsbergen: dit zijn de 4 beste

Bedrijven in Oudsbergen: dit zijn de 4 beste

De Cristal Award, zo heet de onderscheiding die door de lokale Unizo-afdeling wordt uitgereikt aan een bedrijf uit Oudsbergen dat een spectaculair jaar achter de rug heeft. Uit een lange lijst van kandidaten werden nu 4 finalisten geselecteerd, die op 10 januari zullen weten of ze de champagnekurken mogen laten knallen…

Uit een selectie van potentiële winnaars werden 4 straffe bedrijven gekozen: Essers & Vanbriel, Jaraco, Witters-Paesen Begrafenissen en Ateljee 94 zijn de resterende kanshebbers voor de Cristal Award. De 6 externe juryleden maakten hun oordeel na een plaatsbezoek, waarbij ook het cijfermateriaal en de motivering van de bedrijfsleiding in kwestie, uitgebreid onder de loep werden genomen.

Op dinsdag 10 januari weten we wie de felbegeerde award in de wacht zal slepen. De bekendmaking gebeurt tijdens de nieuwjaarsreceptie van Unizo Oudsbergen, die plaatsvindt in Den Ichter. Voor de grappige noot (er zal zeker een mop over de Cristal van Alken bij zijn…) wordt gezorgd door niemand minder dan Armand Schreurs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.