VLNR Caroline Van Dijck_Patrick Weltjens_Marijke dHertefelt_Bart Vanderstraeten

Beestig leuke boel op derde boerderij

FarmFun, het bedrijf uit Bocholt dat teambuildings op een boerderij organiseert voor bedrijven en verenigingen, opent zijn derde vestiging. Naast hun Limburgse thuisbasis en de eerste franchise in Essen (Antwerpen), breidt de FarmFun-familie nu uit met een locatie in Merchtem (Vlaams-Brabant).

Het FarmFun-concept bestaat uit verschillende denk- en doe-activiteiten die gericht zijn op uiteenlopende interesses en persoonlijkheden van de groep. Bij slecht weer is er telkens een grote indoorlocatie beschikbaar. De teambuildings op de boerderij worden besteld door bedrijven die investeren in employer branding en veel oog hebben voor de funfactor in hun organisatie.

Om het grote aantal aanvragen van bedrijven uit Brussel de baas te kunnen, wordt vanaf maart 2020 het melk- en akkerbouwbedrijf van Marijke d’Hertefelt en Bart Vanderstraeten in Merchtem ingezet voor FarmFun. “We zijn heel blij dat zij mee in ons verhaal stappen”, zegt oprichter Patrick Weltjens. “We hebben de maximumcapaciteit in Bocholt bijna bereikt en gaan daar niet over, want we willen een hoge kwaliteit blijven garanderen. Vandaar de uitbreiding naar bijkomende locaties.”

En daar blijft het niet bij: “We zijn ambitieus! Het streefdoel is één FarmFun in elke Belgische provincie te openen”, aldus nog de Bocholtse bedrijfsleider.