Nieuws Limburg Belangrijke deal voor dealer van Qlik-software

Belangrijke deal voor dealer van Qlik-software

Belangrijke deal voor dealer van Qlik-software

credonCredon uit Tessenderlo, marktleider in de Benelux voor de verdeling van de Qlik-software, heeft een belangrijk partnership gesloten met Laco. Laco is een grote software-leverancier (meer dan 100 medewerkers), die voortaan Qlik gaat introduceren bij zijn klanten.

Voor Credon, waar Limburger Ronny Beckers één van de eigenaars is, betekent de samenwerking met Laco een grote stap. Het is immers een belangrijke toegang tot nieuwe klanten. Zij zullen het lijstje van actuele Qlik-gebruikers vervoegen, waarop namen prijken als Jaga, VKW Limburg, Concentra, Brouwerij Martens, Cegeka, Decoline, Facil, Bouwbedrijf Jansen, enzovoort. Bovendien wordt door de parterdeal het aanbod van ‘business intelligence’ vergroot, zodat de klanten bij één en dezelfde partij terecht kunnen.

De sterkte van het Qlik-platform is dat er direct bruikbare informatie kan gefilterd worden uit grote hoeveelheden data.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.