Nieuws Limburg Belangrijke transfer: Geert Smets naar KV Oostende

Belangrijke transfer: Geert Smets naar KV Oostende

Belangrijke transfer: Geert Smets naar KV Oostende

Geert Smets, zaakvoerder van sportmarketingbedrijf SMB, wordt commercieel directeur bij voetbalclub KV Oostende. De Truienaar, die zijn sporen verdiende in dezelfde functie bij STVV, verhuist voor zijn nieuwe job naar de kust.

Na het vertrek van Marc Coucke bij de kustploeg, heeft verzekeraar Peter Callant het roer overgenomen. Dat is een vriend van Geert Smets, wat ook geldt voor algemeen manager Patrick Orlans. Het zijn zij die de Limburgse bedrijfsleider hebben overtuigd om de transfer naar Oostende te maken.

“Mijn taken bij de club zijn welomlijnd. Allereerst moet ik er het salesteam gaan coachen en coördineren. Mijn kerntaak is bedrijven van nationaal allooi de weg naar KV Oostende te wijzen.”

Intussen worden de taken bij SMB verdeeld onder andere medewerkers. Events zoals de wielerwedstrijden Ronde van Limburg en Grote Prijs Tim Wellens zullen dus zeker blijven bestaan. “Ik blijf verbonden aan mijn geesteskinderen, maar laat het aan anderen om daarbij op de voorgrond te treden”, aldus Geert Smets.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.