Beleving creëren wordt nieuwe tak van Cocomo

Het conceptenhuis Cocomo uit Hasselt heeft zijn eerste spin-off afgeleverd. Identify.Me graaft naar het DNA of de 'verhelderde identiteit' van een bedrijf of organisatie. “Dat klinkt misschien wat esoterisch, maar is het helemaal niet,” zegt Lut Wyers van Cocomo.

davy-vanhaen“Een goed omschreven identiteit van een bedrijf blijkt een waardevol instrument te zijn voor ondernemers en leidinggevenden. Het geeft hen bevestiging, richting en inspiratie voor de toekomst en helpt hen bij het nemen van de juiste beslissingen. Dat kan enkel als je precies weet waar je bedrijf voor staat. Identy.Me levert als het ware een paspoort voor bedrijven af.”

Identify.Me zal geleid worden door Davy Vanhaen (foto). “Het is een logisch vervolg op wat Cocomo doet,” zegt Vanhaen. “Cocomo is gespecialiseerd in het creëren van evenementen die precies passen in het DNA en de strategie van het bedrijf. Veel meer dan feestjes dus. Maar om dat te kunnen doen, moesten we eerst op zoek naar het DNA van het bedrijf. Daar is Identify.Me uit geboren.”

Cocomo zal zich onder leiding van Vicky Thoelen blijven toeleggen op dat soort ‘precies passende’ events. Lut Wyers gaat op een overkoepelend niveau de zaken blijven voortstuwen en de 'geestesverruimende activiteiten' blijven coördineren. Op die manier kapt Cocomo zich dus in drie stukken.