Nieuws Limburg Ben Vaessen leidt bedrijvengroep van zijn vader

Ben Vaessen leidt bedrijvengroep van zijn vader

Ben Vaessen leidt bedrijvengroep van zijn vader

Vaessen Industries, de bedrijvengroep die ondernemer Jos Vaessen heeft opgericht en grootgemaakt, zal voortaan worden gemanaged door zijn zoon Ben Vaessen. Deze overstap heeft tot gevolg dat verlichtingsbedrijf Kreon, waar Ben Vaessen CEO van was, op zoek is gegaan naar een opvolger. Dat is Marc Gillet geworden (foto), die meer dan 20 jaar ervaring heeft in diverse managementfuncties bij andere verlichtingsbedrijven.

marc gilletVaessen Industries is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1975, en actief is in verwarming en ventilatie (Vasco Group, 1975), aluminium extrusies en recyclage (E-MAX, 1996), gevelbekleding (Limeparts, 1989) en verlichtings- en plafondsystemen (Kreon, 1982). Voormalig KRC Genk-voorzitter en Limburgse Captain of Industry Jos Vaessen gaf de impulsen om al deze ondernemingen te laten uitgroeien tot voortrekkers in hun branche.

Zoon Ben Vaessen koos destijds om zijn carièrre uit te bouwen bij Kreon, een dochterbedrijf dat zich intussen op wereldvlak weet te onderscheiden in architecturale verlichting en plafondsystemen. Kreon heeft op zijn beurt dochterbedrijven in 16 landen. Marc Gillet (44) zal na de overstap van Ben Vaessen de verdere expansie van Kreon moeten vorm geven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.