Nieuws Limburg Benji Fun houdt grote stockverkoop

Benji Fun houdt grote stockverkoop

Benji Fun houdt grote stockverkoop

Niet dat Stefan Kerkhofs van Benji Fun na de elastieken ook de rest van zijn materiaal aan de haak gaat hangen. Maar omdat hij alleen nog nieuwe, verrassende attracties wil aanbieden, gaat zowat zijn halve inboedel onder de hamer. Meer dan 2000 m2 aan springkastelen, klimmuren, ballenbaden, rodeostieren, tenten, podia en zelfs brandweerwagens en limousines worden verkocht aan de hoogste bieder.

“Van stoppen is geen sprake, de vraag naar heel specifieke attracties, al dan niet op maat gemaakt, neemt de laatste tijd heel erg toe bij onze klanten,” aldus Kerkhofs. “Organisatoren willen uitpakken met een exclusieve attracties, die bij anderen nog niet te zien waren. Hierdoor willen ze zich onderscheiden van de zoveelste grijze muis in de massa. Dan is het natuurlijk aan ons om hier meteen op in te spelen. Daarom hebben wij besloten een groot deel van onze attracties te koop aan te bieden. Op deze manier creëren wij immers terug ruimte voor nieuwe, innovatieve en spraakmakende attracties die we opnieuw in de markt kunnen zetten. Bovendien ben ik er zeker van dat verhuurbedrijven, steden en gemeenten en andere organisaties deze unieke gelegenheid graag te baat zullen nemen om hun eigen aanbod uit te breiden of te vernieuwen.”

Voor de verkoop kiest Kerkhofs voor een online veiling. Die kan u weldra volgen via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.