Foto Stefan Kerkhofs en Peter Velghe The WoW Company kopie

Benji Kerkhofs start met evenementenbureau

Stefan Kerkhofs, bekend van The Fungroup, heeft samen met medevennoot Peter Velghe een nieuw evenementenbureau opgericht. “Welkom in de kleurrijke wereld van The WoW Company”, schreeuwt hij uit.

“Ieder van ons is al jarenlang actief in de evenementenwereld”, vertelt zaakvoerder Stefan Kerkhofs. “Samen hebben we de krachten gebundeld in één WoW-bedrijf.” WoW staat voor ‘events in a World of Wonders’. Peter Velghe legt uit: “The WoW Company is immers helemaal thuis in de wondere wereld van evenementen. Van bedrijfs- en personeelsfeesten, teambuildings en family days tot beurzen, special event of productlanceringen… We hebben het allemaal al vele jaren in de vingers. En dat stoppen we nu in één bedrijf, waarbij we elke uitdaging aangaan.”

Kerkhofs maakt al meer dan 30 jaar naam met The Fungroup, waar Benji-Fun, Rent-a-Stage en Events in the Sky deel van uitmaken. Peter Velghe was eerst actief bij een verhuurbedrijf op het vlak van verwarming, stroomdistributie en tenttoebehoren. Vervolgens had hij een eigen cateringbedrijf en baatte hij vip-locaties uit.

De opstart van The WoW Company gaat meteen gepaard met de aanwerving van bijkomende werkkrachten. “Momenteel zijn we al op zoek naar twee extra organisatietalenten, die wij op korte termijn vast in dienst nemen”, stelt Peter Velghe. “Dat brengt het totaal aantal medewerkers op vier.”