jiri workwear

Benjo voor bedrijven: Jiri begint met workwear

Benjo, de traditierijke textielhandel uit Kiewit, is gestart met een eigen merk voor werkkledij. Onder de naam Benjo Workwear wil zaakvoerder Jiri Borzee snel marktaandeel veroveren.

Benjo is een familiebedrijf dat al 55 jaar bestaat, en dit in een klassieke sector als groothandel in textiel. Om zovele jaren actief te blijven, is innovatie nodig. En dat is wat zaakvoerder Jiri Borzee doet. Hij investeerde recent in de uitbreiding van het gamma, meer bepaald met werkkledij. Klanten kunnen zowel bij Benjo komen passen, als een vertegenwoordiger laten langskomen met alle maten en kleuren van het aanbod. Het gaat niet alleen om bestaande merken, maar ook een eigen label: Benjo Workwear. "Dit laat toe om gepersonaliseerd te werken", zegt Jiri Borzee.

Uiteraard blijft het bedrijf daarnaast verder inzetten op de specialiteit in bad- en bedlinnen van diverse merken. "We zijn nu met 6 mensen, en ook mijn vriendin werkt mee in de zaak. De verdere groeiplannen krijgen concreet vorm", besluit Borzee.