Nieuws Limburg Berings bedrijf wil in 2017 naar 5.800 werknemers

Berings bedrijf wil in 2017 naar 5.800 werknemers

Berings bedrijf wil in 2017 naar 5.800 werknemers

Het Poetsbureau, een dienstenchequebedrijf uit Beringen, zal deze maand nog het 50ste kantoor openen. Alleen al in 2015 werden er 20 nieuwe vestigingen ingehuldigd en steeg het aantal medewerkers van 2.250 naar 3.300. CEO Jo Mellemans blijft ambitieus: “We zetten onze groeistrategie onverminderd verder. “2016 willen we met 4.500 huishoudhulpen eindigen en in 2017 is de doelstelling om 5.800 werknemers te tellen. Dit zullen we realiseren door zowel organische groei als door meerdere overnames.”

jo mellemansMellemans is optimistisch voor de toekomst: “De dienstenchequemarkt is in volle beweging en er is een grote consolidatiegolf aan de gang. De marges staan onder sterke druk, waardoor enkel door schaalgrootte, efficiëntie, uitstekende klantenservice en een goed personeelsbeleid, een dienstenchequefirma vandaag nog kan groeien en gelijktijdig rendabel zijn.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.