Limburgse microbrouwers zetten samen tap open
Eén locatie, één weekend: 20 Limburgse craftbrouwerijen die elk hun paradepaardje presenteren aan het grote publiek. Dat is het concept… Lees meer
Berre Ceuppens van Patisserie Kwanten-Vanesch in Pelt zal in Japan deelnemen aan het wereldkampioenschap voor bakkers. Samen met zijn leermeester vormt hij één van de vijf duo’s die geselecteerd zijn voor de finale op 2 maart.
Over twee weken neemt Berre Ceuppens, bakker uit Pelt, deel aan het wereldkampioenschap Mondial Du Pain in Japan. Een ervaren bakker moet er samen met een jong talent een aantal bakproeven tegen de klok uitvoeren. Ceuppens, die werkt bij Patisserie Kwanten-Vanesch in Pelt, vormt samen met Stijn Van Kerckhoven, zijn vroegere leraar aan de bakkersschool Kogeka in Geel, één van de vijf finaleduo’s. TV Limburg heeft het verhaal:
Eén locatie, één weekend: 20 Limburgse craftbrouwerijen die elk hun paradepaardje presenteren aan het grote publiek. Dat is het concept… Lees meer
"Wonderful!", was het oordeel van het International Taste Institute toen de pralines van Ovidias in de monden van de vakjury… Lees meer
Fritel, de Hasseltse producent van moderne keukenapparatuur, heeft een gloednieuw toestel in roulatie gebracht. Eigenaar en CEO Cindy van Ratingen… Lees meer
Dignify, het bureau actief in marketingautomatisering, is zopas verhuisd naar de derde locatie in het vijfjarig bestaan. De nieuwe Managing… Lees meer
"Wonderful!", was het oordeel van het International Taste Institute toen de pralines van Ovidias in de monden van de vakjury… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen