berrentec-230810-thumb

Berrentec wijzigt naam en trekt naar Denemarken

De firma Berrentec uit Beringen gaat voortaan door het leven als Complete Energy Solutions by Berrentec. "Tot voor kort waren we alleen verdeler en installateur van fotovoltaïsche zonnepanelen," zegt zaakvoerder Marina Doggen. "Door de marktevolutie was er de afgelopen tijd een toenemende vraag om ook op andere vlakken van ‘groene energie’ actief te worden. Vandaar dat we nu hebben gekozen voor een naam die de hele lading dekt."

[caption id="attachment_1513" align="alignleft" width="278"] Marina Doggen en haar dochter.[/caption]

Complete Energy Solutions by Berrentec zal bij particulieren nu zelf, met eigen installateurs, de zonneboilers, warmtepompen en airco plaatsen. Marina Doggen: "We gaan de oplossingen voor warmtepompen met airco afnemen bij Daikin en hebben voor het zonneboilersystemen gekozen voor het Duitse Membro, waar we exclusief verdeler van zijn in heel België. Verder blijven we uiteraard met het nummer 1-merk van zonnepanelen Suntech stevig aanwezig op de PV-markt."

Buitenland
Met Berrentec Solar + blijft het bedrijf voor de verdeling van PV-systemen sterk actief in o.a. Nederland, waar de zonne-energie in volle expansie is. Recent werd ook in Denemarken een partnership aangegaan voor de ontwikkeling van deze markt voor zowel de particuliere als de industriële markt.

Aanstaande zondag is er overigens een opendeurdag bij Berrentec, euh, bij Complete Energy Solutions... De opbrengst wordt geschonken aan de vzw Huis Erika Thijs.