Nieuws Limburg Beste opleidingsplan krijgt Award

Beste opleidingsplan krijgt Award

Beste opleidingsplan krijgt Award

Bent u een middelgroot bedrijf dat wil investeren in de opleiding van uw medewerkers? Op de website www.ikleerweer.be staan alle mogelijkheden gebundeld om de kennis van uw personeel aan te scherpen en zo een economisch voordeel op te bouwen. Het project ‘Ik Leer Weer’ is een grootschalig initiatief van het Limburgs provinciebestuur en andere partners als Syntra en de VDAB. “In tijden van crisis betekenen opleidingen een belangrijke bron voor innovatie en op die manier wapenen we ons voor de uitbouw van de kennis economie in onze regio,” zegt gedeputeerde van Onderwijs Frank Smeets (CD&V). “Opleidingen geven niet alleen een boost aan het rendement van een onderneming, ze werken bovendien motiverend voor alle medewerkers. Een win-winsituatie dus, die vraagt om in de praktijk te worden gebracht.”
Concreet zullen een 1000-tal Limburgse ondernemingen worden uitgenodigd om een opleidingsplan op te stellen. Uit de ingezonden plannen zal een onafhankelijke jury bovendien het beste bekronen met de ‘Ik Leer Weer Award’, die op 25 november wordt uitgereikt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.