Nieuws Limburg Betcenter (Beringen) bestelt bom BMW’s

Betcenter (Beringen) bestelt bom BMW’s

Betcenter (Beringen) bestelt bom BMW’s

Op be-MINE, de mijnsite van Beringen, werden zopas de sleutels van 30 nieuwe BMW’s overhandigd aan Seydi Tekin, CEO van Betcenter. Alle filiaalleiders van de Limburgse groep in sportweddenschappen worden hiermee beloond voor hun dagelijkse inzet en loyaliteit.

“Na de moeilijke coronajaren is het tijd om weer vooruit te kijken en om onze medewerkers te belonen”, aldus Seydi Tekin, oprichter, mede-eigenaar en CEO van Betcenter. “Een nieuwe bedrijfswagen geeft hun motivatie ongetwijfeld een flinke boost. Ze verdienen het dubbel en dik.” De eerste 30 BMW’s werden geleverd door garage BMW van Osch (A&M Group) in samenwerking met BMW Benelux en Arval Belgium.

Dat de wagens werden uitgereikt in Beringen, is trouwens geen toeval. Het is daar dat Seydi Tekin in 2005 begon met zijn eerste Betcenter, nadat hij als ondernemer zijn carrière was gestart met een kebabzaak. Intussen heeft de oprichter zijn belang in de keten afgebouwd en de meerderheid van de aandelen (74,9%) verkocht aan het Duitse Merkur Sportwetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.