Nieuws Limburg Beweeg met dat lijf!

Beweeg met dat lijf!

Beweeg met dat lijf!

Het Hasseltse bedrijf Yorbody heeft een licentie verkregen voor de verkoop en ondersteuning van de zogenaamde beweegmeter. Het apparaat meet al uw (langdurige) bewegingen. In combinatie met een gespecialiseerde website kan zo uw energieverbruik en uw gezondheid worden geanalyseerd. Yorbody is het bedrijf van Hasselaar en healthcoach David Manshoven en Peter Deutz (NL). Het kleine apparaat – via een clip aan de kleding te bevestigen – lijkt wat op een stappenteller, maar is een flink stuk meer geavanceerd. “Het registreert alle langdurige bewegingen van het lichaam, en kan zo je totale energieverbruik meten”, legt David Manshoven uit. De data worden doorgestuurd en vergeleken met je persoonlijke gegevens. yorbody.com) moet je eerste een aantal vragen op vlak van eet- en andere gewoonten invullen, en je medische gegevens vermelden”, zegt Manshoven. Het resultaat is een persoonlijk rapport, dat via email of sms aangeeft waar je goed zit, en waar nog werk aan de winkel is.” Manshoven ziet ook een plaats voor de beweegmeter in de bedrijfswereld. “Een aantal levensverzekeringsmaatschappijen houdt al rekening met je fysieke gezondheid om de hoogte van de premie te bepalen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.