Nieuws Limburg Bier uit Opitter stopt De Wever en Di Rupo in bad

Bier uit Opitter stopt De Wever en Di Rupo in bad

Bier uit Opitter stopt De Wever en Di Rupo in bad

“Wat als Plezir de oplossing voor België was?” Onder die slogan heeft horeca-baas Pedro Pereira een reclamespotje gelanceerd waarin Elio Di Rupo in een bad stapt met Bart De Wever. Althans, dat zijn de personages die de acteurs uitbeelden. Plezir is een biertje dat enkele maanden geleden voor het eerst werd geproduceerd door brouwerij Sint-Jozef van Jef Cornelissen uit Opitter.

Di Rupo staat in het clipje voor de spiegel, ontkleedt zich – behalve zijn strikje natuurlijk – en krijgt een flesje Plezir tegen de voeten gerold. Het komt van Bart De Wever die in een bad met ijskoud water en flesjes bier zit.

Uiteindelijk klinken beide acteurs met de flesjes in het bad. Plezir is volgens de makers gelanceerd als een “lifestyle, unisex bier met een vrolijke toets”. Het spotje dat de politici in hun hemd zet, is slechts één van de versies die werden opgenomen. De anderen zijn wel ‘serieus’ te noemen. Het bewuste fimpje kan je hier bekijken:

httpv://www.youtube.com/watch?v=IncJ-kouvCA&feature=player_embedded

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.