Nieuws Limburg Bierketeltje is nu Thais restaurant

Bierketeltje is nu Thais restaurant

Bierketeltje is nu Thais restaurant

Op de Pauwengraaf in Maasmechelen heeft zopas het restaurant Thai Food de deuren geopend. Uitbaters zijn Luuk Bogman en zijn vrouw Suthida serveren er… thai food! Het waren 3 Thaise monniken die zopas het nieuwe restaurant ritueel hebben ingezegend.

Luuk Bogman, afkomstig uit het Nederlands-Limburgse Roermond, had nooit vermoed dat zijn wereldreis zou eindigen met de opening van een Thais restaurant. Hij vertrok vijf jaar geleden voor een wereldreis, die drie jaar zou duren. Maar al op zijn eerste halte, in Thailand, kwam hij Suthida tegen, met wie hij een relatie begon.

Intussen woont het koppel in Limburg en zijn er al twee kinderen op de wereld gezet. Nu ze goed gesetteld zijn, openen Luuk en Suthida hun restaurant in Maasmechelen. “We openen van donderdag tot zondag. De rest van de week ben ik nog actief bij een Nederlands bouwbedrijf”, vertelt Luuk in Het Belang van Limburg.

Drie Thaise monniken hebben zopas het restaurant, op de plaats waar vroeger café Bierketeltje was, ritueel ingehuldigd. “Een gewoonte in Thailand, die garant staat voor succes!”

Jos Thomassen

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.