Nieuws Limburg Bio-Racer gaat ook schaatspakjes maken

Bio-Racer gaat ook schaatspakjes maken

Bio-Racer gaat ook schaatspakjes maken

Erg toepasselijk voor de tijd van het jaar, maakt Bio-Racer uit Tessenderlo bekend dat ze de productie van schaatskledij hebben overgenomen van het Nederlandse bedrijf Hunter. Waar Bio-Racer erg sterk staat in de ontwikkeling van aerodynamische kledij voor wielrenners, heeft Hunter een gelijkaardige reputatie in de schaatswereld. Nog meer dan bij het wielrennen, zijn de pakjes van de schaatsers erg belangrijk voor sportieve tijdwinst, soms de fractie van een seconde die een wedstrijd beslist. Vandaar dat ook de R&D van beide bedrijven zullen samenwerken om ‘het snelste pak’ te kunnen ontwikkelen.

Bio-Racer in Tessenderlo werd in 1984 opgericht door ex-wielrenner Raymond Vanstraelen, die tot op vandaag CEO is van het bedrijf. Er werken momenteel zo’n 100 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.