Nieuws Limburg Bioracer opent nieuwe vestiging in Heerenveen

Bioracer opent nieuwe vestiging in Heerenveen

Bioracer opent nieuwe vestiging in Heerenveen

Het Looise bedrijf in wielerkleding Bioracer heeft een nieuwe vestiging geopend in het Noord-Nederlandse Heerenveen. De aanwezigheid daar is een gevolg van de fusie die Bioracer in 2011 is aangegaan met Hunter, een producent in schaatskleding. De nieuwe winkel ligt vlak naast een schaatsbaan, waar diverse wereldtoppers al rondjes gedraaid hebben in de kleding van Hunter. Nu komt er dus ook een showroom voor fietskledij bij.

bioracer heerenveenMathieu Hermans (Bioracer): “De strategisch gelegen showroom wordt nu ook het steunpunt van Bioracer in het Noorden van Nederland. Niet enkel schaatsclubs, maar ook fietsclubs en andere teamsporters kunnen hier terecht. Deze nieuwe showroom laat ons toe nog dichter bij onze markt te staan en hen een uitmuntende service aan te bieden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.