Blikvanger op Batibouw komt uit Hechtel-Eksel

Liviq, het bedrijf uit Hechtel-Eksel dat gespecialiseerd is in moderne, modulaire tuinkamers, pakt straks op Batibouw uit met een absolute blikvangers. Het team van Nick Kwanten presenteert er in primeur een buitenkeuken die ook als bar kan dienen.

outdoor kitchen liviqLiviq geniet bij ontwerpers en designliefhebbers al enige bekendheid als bedenker van de glazen tuinkamer. Een vrijstaand staaltje van knappe architectuur, dat gebruikt kan worden als extra fitnessruimte, loungekamer, poolhouse of kinderspeelkamer. Nieuw in het assortiment is een tuinkamer die als outdoor kitchen en bar dienst doet. De strak gelijnde buitenkeuken is een Vlaams ontwerp (Casaumana). Het openschuivend bovenblad dat kan dienen als bar, eettafel of afscherming van de keuken. Daarnaast zijn er vele vindingrijke systemen geïntegreerd, die het geheel functioneel en toch esthetisch maken.

Sauna_liviqNog een nieuwe realisatie van Liviq is de buitensauna. Deze werd samen met diverse wellness-partners uitgetekend. Het laat toe om in je eigen tuin de sauna en relaxruimte te beleven. Het finale ontwerp zal nog niet op Batibouw te zien zijn.

Wie op Batibouw een kijkje gaat nemen, kan dat misschien best doen op zondag 6 maart. Van 13 tot 15 uur kan je er een praatje maken met acteur Matteo Simoni, die te gast is op de stand van Diresco uit Opglabbeek. Een 'gans megaschtijle' stand, zou De Smos zeggen, want het ontwerp komt van... architect Victor Simoni.