Jeroen BLoemen kopie

Bloemen voor Bloemen: LRM wuift topmanager uit

Jeroen Bloemen, al 9 jaar actief bij LRM als Chief Corporate Affairs Officer, verlaat de investeringsmaatschappij en zal ongeveer dezelfde rol opnemen bij de gloednieuwe glasfabriek Ciner in Lommel.

Ciner Group is een wereldwijd toonaangevend industrieel conglomeraat dat via zijn dochtervennootschap Ciner Glass een volledig nieuw glasproductiebedrijf bouwt in Lommel, goed voor een investering van 600 miljoen euro en zo'n 500 directe jobs.

Naast de bouw van de productiefaciliteit, wordt er ook een volledig nieuwe organisatie uitgebouwd en daar zal Jeroen Bloemen een prominente rol in spelen. Hij verlaat dus LRM, waar hij de afgelopen 9 jaar actief was als Chief Corporate Affairs Officer en secretaris.

“Na 9 jaar komt er voor mij een einde aan een bijzonder leerrijke en uitdagende periode bij LRM, waarvoor ik de organisatie zeer dankbaar ben", zegt Jeroen Bloemen. "Ik verhuis naar een industriële start-up, onderdeel van een internationale groep, met een ambitieus investeringsprogramma in Limburg. Tegen de zomer zal ik er verantwoordelijk zijn voor corporate affairs, belangenbehartiging, communicatie en duurzaam ondernemen. Deze sneltrein kon ik niet laten voorbij rijden.”

Tom Vanham, algemeen directeur van LRM, begrijpt de beslissing: “LRM heeft een belangrijke rol gespeeld om deze gloednieuwe glasfabriek naar Lommel te halen. Het project is belangrijk voor de tewerkstelling en toegevoegde waarde in onze regio. Het zal een krachtige nieuwe lokale toeleveringsketen in gang zetten. We zien Jeroen niet graag vertrekken, maar begrijpen volledig de mooie uitdaging die op hem ligt te wachten bij Ciner Glass. We wensen hem dan ook te danken voor de aangename samenwerking en zijn inzet bij LRM.”