Nieuws Limburg Bloemetjes buitenzetten levert medailles op

Bloemetjes buitenzetten levert medailles op

Bloemetjes buitenzetten levert medailles op

Tuinaanleg Festjens Johan uit Hoeselt heeft in de wedstrijd De Vlaamse Tuinaannemer een gouden medaille behaald. Wim Beliën uit Ham kaapte een bronzen plak weg en mocht ook de Publieksprijs op zijn palmares schrijven.

De Vlaamse Tuinaannemer geldt als de Oscars van de sector. Tientallen bedrijven zenden hun mooiste projecten in om door een gerespecteerde jury beoordeeld te worden in de diverse categorieën. Traditioneel zijn er een aantal Limburgse bedrijven bij de laureaten. Deze editie bleef het beperkt tot 2:

– Tuinaanleg Festjens Johan uit Hoeselt tekende en bouwde een Japanse tuin voor een klant in Dilsen-Stokkem (foto boven). Aan drie zijden van de woning maakte de tuinaanlegger een unieke combinatie met onder meer bonzai, azalea’s en irissen. Het project, dat 6 maanden in beslag nam, was goed voor de eerste plaats in de categorie Groen Kleurt.

– Wim Beliën werd gecontacteerd door dorpsgenoten uit Ham. Of hij een ontwerp kon maken waar het vakantiegevoel in terug te vinden is? De aannemer ging aan de slag zorgde voor een perfecte invulling van de wensen van de klant. Niet alleen leverde hem dat de derde plaats op in de categorie van tuinen tussen 250 en 1000 m2, ook de publieksprijs mocht mee in de auto richting Ham.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.