Bob-Serneels-Stepco-300×300

Bob Serneels kan energie kwijt in Nederland

Bob Serneels, tot voor kort Sales Director van EDF Luminus, heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging. Hij is vorige week gestart als CEO van Stepco Group, een IT-bedrijf net over de Nederlandse grens.

Hasselaar Bob Serneels (48) begon zijn carrière bij Xerox, waar hij diverse sales, marketing en managementfuncties bekleedde. Daarna stapte hij over naar EDF Luminus, waar hij als Sales Director zijn rol had in de uitbouw van sterke partnerships en klantgerichte distributiemodellen. “Na meer dan 25 jaar dienst in de wereld van de grote mondiale ondernemingen, is het tijd voor een nieuw zakelijk hoofdstuk”, zegt hij. “Mijn professionele ambities gingen al geruime tijd uit naar het meer lokale ondernemerschap en met de instap in Stepco Group wordt deze realiteit.”

Stepco heeft het hoofdkantoor in Ittervoort en is gespecialiseerd in IT Cloud Services en Cyber Security. Zusterbedrijf Twinsec is gevestigd in Keulen. “Stepco is een gezond bedrijf met veel groeipotentieel”, aldus de CEO. “Het personeel is ervaren, de ligging is uitstekend, de aangeboden producten en diensten zijn een meerwaarde voor klanten en de samenwerking met Twinsec biedt een uniek marktaanbod. Vanuit deze sterke pijlers zullen we, samen met het hele team, Stepco als een competitief en innovatief bedrijf in de Euregionale markt zetten. Ik kijk er naar uit om deze uitdaging aan te gaan.”