Gitte_gert_Patrick_Caroline_FarmFun_light

Bocholtse FarmFun opent 2 nieuwe vestigingen

FarmFun, het melkveebedrijf van Patrick Weltjens en Caroline Van Dijck uit Bocholt, dat in 2015 van start ging met het aanbieden van teambuildingactiviteiten voor bedrijven, kondigt twee nieuwe vestigingen aan. Met nieuwe franchises in Aalter en Geel staat de teller nu op 6 locaties waar tussen de koeien en hooibalen aan de teamgeest kan gewerkt worden.

Patrick Weltjens en Caroline Van Dijck runden een melkveebedrijf met 250 koeien, toen ze beslisten om hun activiteiten te diversifiëren. Bedrijven en verenigingen konden op de boerderij in teamverband spelletjes spelen en opdrachten uitvoeren. Een succes. Andere landbouwers in Essen, Merchtem en Poperinge namen intussen een licentie op het concept, wat het aantal FarmFuns op 4 bracht.

Daar komen er dit jaar nog eens twee bij: Op 1 juli worden de groepen ontvangen in het landbouwbedrijf van Yves Wildemauwe en Evelien De Roo in Aalter, en heel binnenkort is het al de beurt aan Rob Dierckx en Ingrid Lenaerts in Geel.

“Onze formule is uiterst geschikt om werknemers te laten koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen”, aldus Patrick en Caroline Van Dijck. “Het erf, de stallen en de weiden rond een melkveebedrijf zijn hier de ideale setting voor.” De Limburgse ondernemers zijn fier dat hun concept aanslaat. “We maken hiermee onze ambitie waar om minstens één vestiging te hebben in elke Vlaamse provincie. Maar we blijven verder zoeken naar bijkomende melkveehouders die met FarmFun hun activiteiten willen uitbreiden.”