Nieuws Limburg Boek slaat brug tussen bedrijfsleven en onderwijs

Boek slaat brug tussen bedrijfsleven en onderwijs

Boek slaat brug tussen bedrijfsleven en onderwijs

Werkgeversorganisatie VKW Limburg heeft zopas het nieuwe boek ‘Mijn bedrijf wegwijs in onderwijs’ gelanceerd. Het praktijkboek geeft bedrijfsleiders en ondernemers een betere kijk op de allernieuwste evoluties in het onderwijs. Voorts reikt het praktische mogelijkheden aan voor concrete samenwerkingen tussen bedrijven en onderwijsinstellingen. Via de website www.wegwijsinonderwijs.be worden ook toekomstige updates opgenomen.

Tegelijkertijd gaat VKW Limburg zelf ook al tot actie over en wordt de unieke ‘Databank Onderwijs-Bedrijfsleven’ geactiveerd. Hieruit kan het onderwijs namen, adressen en andere gegevens van bedrijven putten voor concrete samenwerking met de industrie, diensten of andere sectoren. Vlaams minister van onderwijs Pascal Smet mocht het eerste exemplaar van dit boek in ontvangst nemen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.