Nieuws Limburg Boek uit Genk: Hoe uw bedrijf optimaal verkopen?

Boek uit Genk: Hoe uw bedrijf optimaal verkopen?

Boek uit Genk: Hoe uw bedrijf optimaal verkopen?

cover boek EddyMisschien nog een tip voor onder de kerstboom nodig? Ondernemers die hun bedrijf willen verkopen, hetzij om te cashen, over te dragen aan de volgende generatie, of misschien uit noodzaak, weten meestal niet goed hoe ze aan zo’n proces moeten beginnen. Het is dan ook geen alledaagse materie die snel kan afgehandeld worden. Eddy Claesen van het gelijknamige accountantskantoor in Genk heeft op basis van de tientallen infosessies die hij al heeft gegeven over het overnemen en overlaten van bedrijven, een handig boek hierover geschreven. Samen met co-auteur Roger Tiest beschrijft hij in 12 stappen hoe zo’n overname best wordt aangepakt. “Een goede voorbereiding, een degelijke kennis en een professionele begeleiding zijn meer dan noodzakelijk voor een geslaagde overname,” weet Eddy Claesen. “In het boek leggen we uit wat er allemaal bij komt kijken en geven we vooral praktische tips. Op die manier willen we dat de overlater beter gewapend aan de start van het verkoopproces komt en meer kans heeft op succes.”

Het boek van Eddy Claesen en Roger Tiest is getiteld: “Uw bedrijf optimaal verkopen. In 12 stappen van voorbereiding, over waardering tot overdrach” en is voor 49 euro te koop bij uitgeverij Intersentia.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.