Nieuws Limburg Book in a box: nieuw cadeauconcept

Book in a box: nieuw cadeauconcept

Book in a box: nieuw cadeauconcept

Een boek is een leuk cadeau, tenminste als je het nog niet gelezen hebt en tot een genre behoort dat je aanspreekt. Anderzijds is een gewone boekenbon nogal onpersoonlijk. Dat kan beter, dachten de Hasseltse Sylvia Feytons en haar partner Steven Gardyn. Ze lieten hun goedbetaalde job bij KBC in Luxemburg voor wat hij was, en vormden hun boekenidee om tot een nieuw businessconcept: Book in a box.
Hoe werkt het? “Book in a box is vergelijkbaar met een Bongobon,” zegt Steven Gardyn.”Een gulle gever bestelt online of koopt vanaf november in de Carrefour één van de 16 doosjes die we per thema aanbieden: science fiction, Vlaamse misdaadromans, kookboeken, enzovoort. In ieder doosje zitten 20 fiches met info over de leukste, mooiste of best verkochte boeken van dat genre. De ontvanger van een Book in a box kan vervolgens surfen naar onze website, en daar met zijn code één of meerdere boeken uit die 20 fiches selecteren. Het boek wordt vervolgens per post verzonden of naar een zelfgekozen afhaalpunt gestuurd.” Het grafische werk voor Book in a box werd verzorgd door het Hasseltse designbureau Next Issue.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.