Nieuws Limburg Bose neemt intrek op bijkomende locatie in Genk

Bose neemt intrek op bijkomende locatie in Genk

Bose neemt intrek op bijkomende locatie in Genk

De fabrikant en verdeler van hoogwaardige hifi-apparatuur Bose, kampt met plaatstekort in het Europese distributiecentrum van Tongeren. Daarom moest er voor een 50-tal medewerkers die actief zijn in ondersteunende diensten, een nieuw onderkomen worden gezocht. Dit werd gevonden in Genk, waar het bedrijf vrijdag zijn intrek heeft genomen in een kantorencomplex aan de Horizonlaan. De Genkse burgemeester Wim Dries en schepenen Angelo Bruno en Erik Gerits kwamen de medewerkers van Bose persoonlijk verwelkomen.
Werknemers Bose Horizonlaan stellen nieuwe kantoren voor met burg Dries en schepenen Bruno en Gerits
Om zich meteen thuis te voelen op de nieuwe locatie, mocht het personeel zelf zorgen voor de decoratie in hun nieuwe kantoren. Ze kregen een schort omgehangen en mochten zelf de schilderijen maken om tegen de muur te hangen. Zo werd de verhuizing meteen omgevormd tot een teambuildingactiviteit. Bose kondigt overigens door de forse groei van de onderneming nog bijkomende aanwervingen aan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.