Nieuws Limburg Boussé begroet ook Truiense kwasten

Boussé begroet ook Truiense kwasten

Boussé begroet ook Truiense kwasten

De Verfgroothandel is klaar voor een nieuwe stap en opent een tweede vestiging in Sint-Truiden. Na Hasselt in 2013 was het tijd voor uitbreiding. “In de afgelopen jaren kwam er meer cliënteel uit Haspengouw, met als logisch gevolg de opening van een nieuw filiaal om dichter bij onze klanten te staan”, zegt zaakvoerder Olaf Boussé.

De nieuwe Verfgroothandel is gevestigd op het bedrijventerrein in de Ambachtslaan, aan de achterzijde van de huidige partner De Lakkerij. Het aanbod is hoofdzakelijk gericht op de professionele markt, maar ook particulieren kunnen er terecht.

Filiaalhouder Aaron Mottart (foto), zelf schilder van opleiding, heeft al vele jaren ervaring binnen het bedrijf. “De sterkte is dat ons assortiment niet alleen verf, maar ook toebehoren bevat, zoals raamdecoratie, behang, vloerbekleding en zelfs werkkledij voor schilders. En uiteraard spelen we ook onze praktijkgerichte kennis en ervaring uit om gericht advies te geven aan professionele en particuliere klanten”, besluit de bedrijfsleider.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.