051023-Welldone Resort 02

Bouwbedrijf bolt uit, Rohnny start resort

Na meer dan 25 jaar heeft Rohnny Budenaers zijn activiteiten als aannemer stopgezet. De 56-jarige Kozenaar kampt met gezondheidsproblemen en kiest daarom voor een nieuwe uitdaging en toekomst. Samen met zijn echtgenote Els Herck is hij gestart met de uitbating van WellDone Resort, een knap gebouw dat bestaat uit 3 luxueuze appartementen met diverse faciliteiten. Het is vooral de bedoeling om hier bezoekers van Limburgse bedrijven onder te brengen en hen een warm thuisgevoel te serveren.

Door gezondheidsredenen heeft Rohnny Budenaers zijn goed draaiend bouwbedrijf eerder dit jaar stopgezet. Samen met zijn echtgenote start hij nu in een andere business in Kozen (Nieuwerkerken). Welldone Resort is een fraai opgeknapte hoeve die diverse functies heeft. Er zijn 3 luxueuze appartementen voor de kortetermijnverhuur, vooral bedoeld om zakenmensen tijdelijk te huisvesten. Rohnny en zijn vrouw Els denken bijvoorbeeld aan belangrijke bezoekers van bedrijven, die niet op hotel of in een B&B willen overnachten, maar een ruimere en meer comfortabele accommodatie verkiezen. Een tweede functie is de wellness, waar de gasten kunnen ontspannen. Bovendien is het ook mogelijk om te dineren in het complex. In de private dining room kunnen tot 16 mensen genieten van culinaire creaties, zoals een luxueuze barbecue. De combinatie van alle faciliteiten biedt mogelijkheden voor meerdaagse bedrijfsevents, teambuildings, enzovoort.

"Wij staan klaar om de gasten te begeleiden in hun zoektocht naar totale rust en ontspanning", zeggen Rohnny en Els. "We streven ernaar om iedereen te voorzien van alle comfort en de beste cateringfaciliteiten. Dat alles in het immer rustige Kozen: het ideale decor om onze business te doen floreren!"