Nieuws Limburg Bouwbedrijven blijven bezoekers binnentrekken

Bouwbedrijven blijven bezoekers binnentrekken

Bouwbedrijven blijven bezoekers binnentrekken

Volgend weekend houden 23 Limburgse bouwbedrijven een opendeurdag. Mits reservatie geven ze bouwlustigen een rondleiding en meer info over alle producten, materialen en technieken. Ondertussen blijven ook de digitale kanalen kijklustigen lokken. Bouwinnovatie loopt nog tot virtueel tot eind deze maand en met bouwpositief.be heeft Jacky Zentjens uit Peer nog een bijkomend online platform opgericht.

Op 13 en 14 maart organiseert KMO-federatie Bouwunie het opendeurweekend Bouwroute. In Limburg doen 23 bouwbedrijven (van de 266 deelnemers) de deuren open voor het grote publiek. “We willen een coronaveilige beleving garanderen voor bouwers en verbouwers die live een divers aanbod van bouwproducten- en diensten willen ontdekken”, zegt Davy Maesen van Bouwunie Limburg. “Alles gebeurt op afspraak, zodat het mogelijk is om met twee personen een showroom te betreden.” Een tweede reden voor deze opendeurdag is het vakmanschap van de deelnemende bedrijven in de kijker te plaatsen.

Intussen lopen ook de online bouwbeurzen door. Zo heeft de virtuele editie van Bouwinnovatie onlangs de deuren geopend, en blijft het tot 31 maart mogelijk om alle standen online te bezoeken en in contact te treden met de standhouders.

Tot slot melden we nog een nieuw initiatief. Jackie Zentjens (van MijnStofzuiger.be) heeft nu ook een online bouwplatform gelanceerd als alternatief voor de fysieke beurzen. Op Bouwpositief.be worden een aantal exposanten permanent in beeld gebracht. Het is een soort indexpagina waar tot dusver een 20-tal ondernemingen hun gegevens, referenties en nuttige tips hebben achtergelaten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Lekanne lanceert luxe-lodge

Victor Lekanne, gekend als voormalig eigenaar van Varel Alarm, heeft een totaal nieuw bedrijf opgestart. Met zijn onderneming Wild at… Lees meer

Hechtel-Eksel
Hechtel-Eksel

Dalemans knipt: tot op de Comma!

Met een precies coronaknipje heeft burgemeester Jan Dalemans vrijdag het nieuwe kantorencomplex Comma in Hechtel-Eksel geopend. Daarmee nemen bedrijven als… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.